Få spillkortene dine til å vare lenger

Spillkort er de vanligste verktøyene enhver terapeut har. 52 papirer avslører flere magiske triks som enhver healer kan lære i sitt liv. Det mest populære merket blant tryllekunstnere er sykkelkort. Mens du kan bruke hvilken som helst kortstokk til de fleste magiske triks, har de ett problem: De slites veldig fort. Her er 10 tips om hvordan du kan få gulvene dine til å vare lenger.

1) Vask hendene slik at spillkortene varer lenger

Det ser kanskje ikke skittent ut, men for de rene hvite kantene på et kort kort er hendene dine fienden. Smuss og oljer fra huden din kan gjøre kanten på et spillkort grått veldig raskt. Før du tar opp kortene, må du ta et øyeblikk på å rengjøre og tørke hendene.

2) Plukk forsiktig opp spillkort

Du kan ikke øve deg på å ta 52 kort, men du vil sannsynligvis slippe disse kortene på bakken flere ganger mens du bruker dem. Ikke feie dem, du klør på overflaten på kortene og dekker dem også med små biter av småstein eller støv, som deretter vil sitte mellom kortene i kortstokken og forårsake kaos. Plukk opp hvert kort separat. Det tar tid, men du vil elske kortene dine for det.

3) Tørk hendene

Skinn holder på fuktighet, men papir gjør mer enn det. Når hendene er våte, vil overflaten absorbere fuktigheten. Fuktighet kan også bli fanget mellom spillkort på kortstokk, noe som kan føre til at spillkort blir deformert og kondenserer over tid.

4) Få spillkortene dine til å vare lenger ved å holde dem i kortholderen

Å legge en bunke papirer på bordplaten med en sykkel er som å legge igjen en svamp på kjøkkenbordet. Fukt fra rommet siver inn i papiret. Når de er brukt, vil de være tette og noen vil bli bøyd slik at de blir værende i esken, eller til og med et kortklipp kan forhindre at kortstokken utvides og også setter dem i form igjen.

5) Fortsett å spille kort i kjøleskapet

Mange spillkortsamlere fortsetter å spille kort i kjøleskapet. Selv om dette kan være en “overdrivelse”, kan det være lurt å prøve å holde en overflate i kjøleskapet og se om det holder formen.

6) Hopp eller vekk fra spillkortene dine

Hoppende spillkort ser bra ut, men de tjener også et formål. Luft hjelper med å holde spillkortene tørre, og våreffektene hjelper til med å flate varpen og få dem til å sitte godt sammen.

7) Ikke bær den i buksene eller jeanslommen

Kroppsvarmen din utvides og vrir en haug med papirer. Bær den i stedet i en jakkelomme. Hvis du trenger å ha den i lommen, kan du bruke en metallkortbeskytter for å holde overflaten på plass.

8) Bruk Fanning Powder for å forlenge levetiden til spillkortene dine

Når spillkortene dine eldes, vil de spre seg godt i kort tid hvis du tar dem ut av kortholderen. Imidlertid blir de klissete og klumper seg veldig raskt. Mal forringelse på overflaten av sykkelens spillkort. Du kan forbedre dette mye ved å tilsette litt viftepulver til overflaten når dette skjer. Noen behandlinger bruker talkum i stedet med lignende resultater.

9) Bruk billigere kortspill til trening

Mange tryllekunstnere anbefaler å bruke et billig spillkort for å øve og beholde dyrere sykkelkort for show. Vi er ikke sikre på om dette er en god ide, fordi det er viktig at du blir vant til følelsen og kontrollen som en gruppe krever. Å trene på en overflate av lav kvalitet, vil ikke lære hendene dine hvilket berørings- og kontrollnivå du trenger når du bytter til et sykkeldekk av høy kvalitet.

10) Bruk en myk berøring

Ofte når du begynner å trene, er det mye spenning i hånden. Dette kan legge mye press på og bøye dekket over tid. Slapp av hendene mens du trener. Det er ikke en kamp mellom deg og spillkortene. Spillkort er i klassen din! Ikke bare gir den lette berøringen deg et mer profesjonelt bilde, men det forhindrer også at spillkort bøyes og vris mens du fløyter og mikser. Ryddig håndferdighet viser aldri spenning.